Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Izložba djece o katastrofama i civilnoj zaštiti u župskoj dvorani

09.06.2018.


Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik u suradnji s OŠ Župa Dubrovačka i uz pokroviteljstvo Društva „Slagalica“ organizirala je u sportskoj dvorani župske škole izložbu radova djece i mladih iz naše županije pristiglih na Natječaj za likovne, literarne i foto radove djece i mladih na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite.

 

 


 

Natječaj već osmu godinu provodi Državna uprava za zaštitu i spašavanje, a ima za cilj podizanje svijesti o postojanju rizika od katastrofa. Teme za izradu radova vezane su za prirodne i tehničko - tehnološke nesreće i katastrofe koje se pojavljuju u Hrvatskoj i u svijetu, kao i uz djelovanje snaga sustava civilne zaštite i žurnih službi.


 

 

OŠ Župa Dubrovačka bila je domaćin ove manifestacije jer je najviše nagrađenih radova ove ove godine iz Dubrovačko-neretvanske županije prvo bilo iz Župe dubrovačke. U Župu je stiglo 5 nagrada i to za četvero školske djece, te jedno iz vrtića, a od ukupno 16 nagrađenih radova iz odabranih od 265 radova iz cijele županije koliko ih je prijavljeno na natječaj. 

 

 

Uz otvorenje izložbe upriličena je svečana dodjela priznanja najboljim radovima na županijskoj razini. Uz priznanja autori najboljih likovnih i literarnih radova dobili su poklon i knjige u izdanju Društva „Slagalica“. Nagrađene i organizatore izložbe posebno je pozdravila i zahvalila im se pročelnica PUZS Dubrovnik Ana Miličić, te pozvala djecu da i iduće godine pošalju svoje radove. 

 

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja