Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Zlatna kuna Hotelima Dubrovačka rivijera, Direct Bookeru i Phobsu

04.12.2018.


Svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik održana je danas. Tom prilikom dodijeljena su i priznanja Zlatna kuna 2018., nagrada koja se daje najboljim poduzetnicima. Dakle, najuspješnijim velikim trgovačkim društvom društvom proglašeni su Hoteli Dubrovačka rivijera. Pak, Direct Booker najbolji je u kategoriji srednjeg trgovačkog društva, a Phobs u kategoriji malog trgovačkog društva.

 

Zamjenik župana Joško Cebalo nazočio je svečanoj sjednici.

- Čast mi je i zadovoljstvo nazočiti na ovoj svečanoj sjednici, a osobita mi je čast dodijeliti Zlatnu kunu najuspješnijem velikom trgovačkom društvu Dubrovačko-neretvanske županije. Ovo priznanje predstavlja pozitivan poticaj svim trgovačkim društvima i poduzetnicima za daljnji trud i rad te u ime župana Nikole Dobroslavića i svoje osobno, čestitam svima na uspjesima koje su postigli svojim društveno odgovornim aktivnostima i poštenim poslovanjem. Ova nagrada ima povijest dužu od dvadeset godina i dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu u cjelini. I dok neke stvari s vremenom postanu rutina i gube na vrijednosti, ovakva priznanja s godinama postaju sve vrednija i postaju stvar prestiža. - rekao je Cebalo.

 

 

- Ova nagrada ide u ruke Hotela Dubrovačka rivijera kao trgovačkog društva koje je imalo itekakav utjecaj ne samo u gospodarstvu juga Hrvatske nego i Republike Hrvatske. U svijetu već odavno glavni postulat poslovanja postaje ono što zovemo ‘value for money’, odnosno vrijednost za novac. Na širem dubrovačkom području u području hotelijerstva nemate izgovor za ponuditi gostu manje nego što očekuje. Na sreću, kod nas je gotovo pravilo koje rijetko potvrđuje iznimka da dobiju više od toga, a sve to radi ukupni imidž Dubrovnika. Još jednom čestitam na ovom velikom uspjehu i velikom priznanju. - rekao je zamjenik župana Cebalo.

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja