Subota, 13. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Vlada osigurala župskom vrtiću 12,73 milijuna kuna

02.02.2019.


U petak, 1. veljače 2019. godine nakon sjednice Vlade Republike Hrvatske u Kneževom dvoru u Dubrovniku, održano je svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Ugovore su s korisnicima potpisali ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku  Nada Murganić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar u prisustvu ostalih predstavnika Vlade Republike Hrvatske.

 

Sredstva su dodijeljena Općini Konavle u partnerstvu s dječjim vrtićem Konavle za projekt „Otvorimo Južna vrata Lijepe naše“ u vrijednosti od 7,41 milijuna kuna i Dječjem vrtiću Župa Dubrovačka u partnerstvu s općinom Župa Dubrovačka za projekt „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića općine Župa Dubrovačka“ u vrijednosti od 12,73 milijuna kuna.
 

 

Time je iznos ugovorenih sredstava u ovom Pozivu  dosegao 295,83 milijuna kuna, a potpisano je ukupno 60 ugovora.
 

 

Pozivom se omogućuje veća dostupnost, kvaliteta i obuhvaćenost djece programima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, stvaranje preduvjeta za uravnoteženje poslovnog i obiteljskog života obitelji s djecom uključenom u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, inkluzivan odgoj za djecu s teškoćama u razvoju te unaprjeđenje kvalitete rada odgojitelja i drugih stručnih suradnika poput pedagoga, psihologa i stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Policija objavila detalje prometne, poginuli brat i sestra


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja