Petak, 29. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Predstavnik Dubrovačko-neretvanske županije Mato Begović na svečanom otvorenju IPA Svjetskog kongresa

09.10.2019.


Voditelj Jedinice unutarnje revizije Dubrovačko-neretvanske županije Mato Begović pozdravio je danas sudionike 64. IPA (International Police Association) Svjetskog kongresa u Dubrovniku.

 

 

Begović je ovom prilikom poručio kako ga veseli što može pozdraviti prisutne, u središtu naše županije Dubrovniku, jednom od najsigurnijih gradova na svijetu.

 

 

”Iako kroz našu županiju svake godine prođu milijuni ljudi iz svih krajeva svijeta razina kriminala je izrazito niska. Za to su naravno najviše zaslužni naši hrabri i vrijedni policajci. 

 

 

Republika Hrvatska priprema se za skori ulazak u Schengensku zonu. Za to će nam biti potrebna dodatna obuka, ali i dodatni ljudi, no uvjeren sam da je i to izazov na koji će MUP i Ravnateljstvo policije, a ovdje lokalno i naša Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska znati odgovoriti. 

 

 

Želim se ovom prilikom stoga zahvaliti svakom policijskom službeniku i službenici koji na dnevnoj bazi ‘stavljaju glavu u torbu’ kako bi naše bile sigurne. To je samozatajan posao, a za njihove, za vaše uspjehe uspjehe, usudim se reći saznamo i premalo i prerijetko te ih često shvatimo zdravo za gotovo. Hvala vam stoga što nas činite sigurnima. Hvala vam od srca”, rekao je Begović.

 

 

IPA Hrvatska Sekcija, utemeljena je 2001. godine, u Malinskoj na otoku Krku. Primljena je u punopravno članstvo International Police Association u Norveškoj, mjeseca svibnja, 20003. kao 63 članica.

 

 

Danas IPA Hrvatska Sekcija djeluje na domaćoj i internacionalnoj razini putem svojih 20 IPA klubova,  osnovanih u svim županijama Republike Hrvatske i na nacionalnoj razini putem Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije koji koordinira rad svojih klubova i predstavlja sekciju na domaćoj i internacionalnoj razini.Članstvo IPA Hrvatske Sekcije je iz redova aktivnih i umirovljenih pripadnika MUP-a, pričuvnog sastava policije i počasnog članstva odnosno građana koji podupiru i doprinose aktivnostima IPA Hrvatske Sekcije.

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
Lonza odgovara na pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za župskog načelnika
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja