Petak, 19. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Prvi Advent u Župi - tko je zainteresiran za kućice

15.11.2019.


Turistička zajednica u suradnji sa Općinom Župa dubrovačka  prvi put organizira ADVENT U ŽUPI koji će se trajati od 13. prosinca do  1. siječnja. U sklopu Adventa priredit će se prigodni program koji će obuhvatiti niz događanja kulturnog i zabavnog karaktera, a organizirat će se i doček nove godine za sve uzraste. 

 

 

- Program, koji će uskoro biti objavljen, održat će se na trgu ispred zgrade Općine. Ugostiteljski objekt TUTTO BENE prepoznao je i podržao događaj Adventa u Župi dubrovačkoj te ponudio sponzorstvo u vidu osiguravanja šest adventskih kućica koje će upotpuniti ugostiteljsku i trgovačku ponudu župskog adventskog razdoblja. Najam kućica bit će simboličan i humanitarnog karaktera. Pozivaju se svi ugostitelji koji su zainteresirani za najam kućice da se mogu sa svojom ponudom i programom obratiti tvrtki TUTTO BENE na broj telefona : 099 375 88 16 i na mail adresu: info@pizzashop.hr. Ovim putem zahvaljujemo se ugostiteljskom objektu Tutto Bene na suradnji i Hotelima Dubrovačka Rivijera na ustupljenom prostoru. Nadamo se da će Advent u Župi naići na zainteresiranost župskog puka i svih posjetitelja i da će kao takav doprinijeti unošenju toplog blagdanskog ugođaja u naš kraj kroz druženje i zabavu na otvorenom, stoji u priopćenju kojeg je potpisala direktorica Turističke zajednice Župe dubrovačka Anamarija Kusalo.

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja