Srijeda, 17. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Dodjela stipendija župskim učenicima i studentima

24.12.2019.


Ovogodišnji stipendisti Općine Župa dubrovačka okupili su se u velikoj vijećnici kako bi potpisali ugovor o stipendiranju u trajanju od deset mjeseci za šk./ak. Godinu 2019/2020., priopćeno je iz župske općinske uprave.

 

 

Prema zaprimljenim prijavama 112 učenika i studenata, za ovu godinu odobreno je čak 84 stipendija u tri različite kategorije.


 


 

Općinski načelnik u svom obraćanju čestitao je svim stipendistima, uručio prigodne poklone, te žaželio puno sreće u nastavku školovanja. Stipendistima se obratio i Nikša Matuško predsjednik Zaklade Antuna Miloslavića pok. Luka koji su i ove godine donacijom od šezdeset i osam tisuća odobrili dodatne stipendije.


 

Kao i prethodnih godina, svojom vrijednom donacijom od sedamdeset tisuća kuna OTP banku je podržala stipendiranje učenika i studenata iz kategorije slabijeg imovnog stanja.


 


 

Stipendije za prva četiri mjeseca (rujan, listopad, studeni i prosinac) isplačene su jednokratno do kraja kalendarske godine, a od siječnja stipendije će se isplaćivati mjesečno.


 


 

Mjesečna stipendija za učenike iznosi 400 kuna, za studente koji se obrazuju u Dubrovniku 600 kuna, te za studente koji se obrazuju izvan Dubrovnika stipendija iznosi 1.000,00 kuna. Općina Župa dubrovačka i ove će godine izdvojiti više od pola milijuna kuna za stipendiranje učenika i studenata sa svog područja, stoji također u priopćenju.

 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja