Nedjelja, 14. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

PROBLEMI S POŠTOM: Župljanima nema tko pisma nositi

04.02.2020.


Isporuke pošiljki, paketa koji kasne i/ili uopće ne dolaze na adresu krajnjih primatelja u posljednje vrijeme stvaraju velike poteškoće u svakodnevici stanovnika Župe dubrovačke, a isti problem obuhvaća i poslovanje župskih tvrtki. Zbog učestalih pritužbi mještana Župe dubrovačke na isporuku pošte, Silvio Nardelli, načelnik Općine, održao je sastanak s Alfonsom Ćurepićem voditeljem službe nadležne za područje Dubrovačko neretvanske županije, priopćeno je iz župske općinske uprave. 

 

 

Na sastanku su utvrđeni problemi isporuke pošiljki koji već dulje vrijeme ne funcioniraju kako bi trebali. Voditelj Ćurepić naveo je kako su imali poteškoća sa pronalaskom potrebnih djelatnika za rad na području Župe. Prije par dana zaposlen je još jedan dostaljač pošte koji se trenutno upoznava sa terenom za koji će biti zadužen, nakon čega očekuje da će se stanje normalizirati. Čurepić je istaknuo kako na području Župe dubrovačke rade 4 poštara i da je broj optimalan za normalan rad, međutim, problem je u čestim promjenama poštara kojima treba određeno vrijeme da upoznaju područje.

 

 

Kako bi se isporuka pošte još više ubrzala i svim primateljima omogućilo zaprimanje pošiljki u roku, mole se mještani da ažuriraju adrese prema svim pošiljateljima od kojih trajno ili periodično primaju pošiljke, a to se prije svega odnosi na banke, telekom tvrtke, javna i komunalna poduzeća, i sl. Također da postave poštanski sandučić, te vidljivo istaknu kućni broj i svoje prezime.

 

 

Prije par godina Općina je osigurala kućne brojeve za sva kućanstva u Župi dubrovačkoj. Ukoliko ima onih koji nisu postavili svoj kućni broj, načelnik Nardelli poziva da se obrate u Općinu kako bi im se osigurali.

 

 

Nadamo se da će se osiguravanjem dovoljnog broja stalnih poštara, točnim i pravilno naznačenim adresama na pošiljkama, a koje su istovjetne sa stanjem na terenu, kao i postavljanjem sandučića sa prezimenima i kućnih brojeva, znatno smanjiti broj mogućih reklamacija te osigurati pravovremena i točna dostava svih vrsta pošiljaka.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja