Utorak, 16. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Što su župski čelnici dogovorili vezano uz koronavirus

13.03.2020.


U Općini Župa dubrovačka danas je održan radni sastanak na temu postupanja i primjena mjera u trenutnoj situaciju epidemije koronavirusa.

 

 

Na sastanku su osim načelnika i njegovih suradnika bili i ravnateljica Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, ravnatelj Osnovne škole Župa dubrovačka, zapovjednik DVD-a i direktor Komunalnog poduzeća Župa dubrovačka d.o.o.

 

 

Sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama, fakultetima kao i rada vrtića, načelnik je donio formalnu odluku o prekidu rada Dječjeg vrtića Župa dubrovačka počevši od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine.

 

 

Odlukom je ostavljena mogućnost da djeca koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće mogu doći u školu i vrtić ali se apelira na roditelje da ako je to ikako moguće ostave djecu u svojim domovima obzirom da se isto pokazalo kao učinkovita mjera u suzbijanju epidemije koronavirusa.

 

 

Na sastanku su dogovoreni osnovni koraci i mjere za daljnje postupanje, a sve naravno ovisno o načinu razvoja situacije te naputcima od strane Vlade RH i Nacionalnog stožera civilne zaštite.

 

 

Također, sukladno preporukama privremeno se ukida neposredan rad sa strankama te se obavještavaju svi građani da sve potrebne radnje od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine mogu obaviti telefonski, e-mailom ili putem pošte, stoji u priopćenju što ga potpisuje pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Župa dubrovačka Jure Marić.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja