Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

SIGURNOST: Videonadzor i kontrola parkinga oko župske škole

17.12.2020.


Na zadovoljstvo roditelja i djelatnika Osnovne škole Župa dubrovačka, u krugu školskog dvorišta dovršeni su radovi dogovoreni temeljem zaključaka i preporuka Vijeća za prevenciju kriminaliteta i narušavanja javnog reda. Na ulaz u zonu škole postavljena su klizna vrata čime se reguliralo nelegalno korištenje školskog parkinga te je popravljena ograda oko školskog dvorišta što doprinosi odgovornoj kontroli korištenja školskog dvorišta i parkinga koji je u vlasništvu škole, priopćeno je iz župske općinske uprave. 

 

Navedeni radovi te dodatan videonadzor trebali bi pomoći smanjivanju nažalost negativnih pojava kojima svjedočimo posljednjih godina te izravno smanjiti probleme koji se odnose upravo na oštećenje školske imovine, školskih autobusa, pokušaja krađa te probijanja ograda školskog dvorišta.

 

Radove je financirala Općina Župa dubrovačka temeljem sporazuma s Dubrovačko-neretvanskom županijom, a isti osim ovih radova obuhvaća rješavanje puno važnjeg problema, a to je realizacija projekta rekonstrukcije i dogradnje Osnovne škole Župa dubrovačka (dogradnja škole i izgradnja tople veze između zgrade škole i sportske dvorane).

 

Unatoč nedavno dovršenim radovima, nažalost, ponovno je došlo do uništavanja ograde školskog dvorišta što je i zabilježeno putem videonadzora, na što su intervenirali službenici policijske uprave te se nadamo da će počinitelji biti sankcionirani, stoji također u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja