Četvrtak, 18. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Tko su najveći lažljivci u horoskopu

11.06.2021.


Bez obzira na to koliko to poricali, činjenica je da neki ljudi lažu više od drugih. Astrologija tu ima svoje prste, a ovo je popis horoskopskih znakova od onih koji lažu najviše, do onih koji najmanje lažu.

1. Bik

Oni su jedni od najprizemljenijih znakova, ali glumit će žrtvu ako se zateknu u nevolji. Ne bi vas trebalo iznenaditi kad počnu izvrtati činjenice, ako ih uhvatite u nekoj nepodopštini.

2. Blizanci

Dat će vam kompliment, čak i ako to ne misle iskreno, jer je ugađanje tuđem egu način kako zadobivaju povjerenje druge osobe. Lagat će o svemu, a pritom će nastojati da se vi, dok vam lažu, osjećate dobro. Ne lažu oni namjerno, naprosto im to prirodno dođe.

3. Lav

Oni su opsjednuti svojim samopouzdanjem, a nije neobično da u životopisu lažu da znaju stvari o kojima nemaju pojma. Lagat će i o nekoj knjizi da je dobra, samo kako bi ispali još inteligentniji.

4. Djevica

Oni žele sa svima biti u dobrim odnosima, pa će lagati o sitnicama, kao da im je, primjerice, baterija na telefonu pri kraju, a zapravo im se samo ne da razgovarati.

5. Vaga

Vage će vas zvati nadimcima, zato što su zaboravili kako se zovete, iako ste im svoje ime ponovili nekoliko puta. Lagat će da izbjegnu sukob ili da vas povrijede, a lagat će i o tome da im je bilo super s vama, iako će vas u daljnjem životu potpuno ignorirati.

6. Ovan

“Logično”, “definitivno”, “naravno”, riječi su koje će Ovnovi ponavljati o temi o kojoj nemaju pojma, samo da ne ispadnu glupi. Oni će odlutati dok im pričate i praviti se da su zainteresirani, iako bi najradije bili sami.

7. Škorpion

Iako su ponosni na svoju iskrenost, lagat će o malim stvarima, samo kako bi se osjećali superiornije.

8. Rak

“Nije do tebe, do mene je”, klasična je rečenica koju će pripadnici ovoga znaka izreći kako bi ne bi ispali loše osobe. Lagat će da vas ne povrijede i naći razloge zašto su oni krivi za prekid veze, iako je istina ta da vas im je naprosto dosta.

9. Strijelac

Izmislit će da im je baka bolesna, samo da ne moraju doći kod vas ako im se ne da. Iskreni su i ne bi lagali o super doživljajima koji su im se dogodili, ali mogu prekršiti obećanje ako im u datom trenutku nije do toga što su obećali.

10. Jarac

Jarčevi nisu veliki lažljivci, lagat će o tome da ih zanima neka izložba samo da vas impresioniraju. Možda će sitnim lažima uljepšati svoj životopis, ali to je to.

11. Ribe

Oni će vam lagati da im se sviđa druženje s vašim prijateljima, ako će vas to učiniti sretnijima. Izbjegavaju povrijediti bilo koga, pa će, čak i ako se ne osjećaju dobro, lagati da su super.

12. Vodenjak

Pripadnici ovoga znaka lagat će prije sebe nego vas. Lagat će o tome da su vegani, a kasnije otići do prvog fast-fooda po sočni hamburger, prenosi Times of India.

Najčitanije (7 dana)

Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Na Pelješcu pronađena još jedna grčko-ilirska kaciga
Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja