Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

OPĆINSKO VIJEĆE: Rošade u nadzornim odborima, Župka: Kriterij je “Zna se”

31.07.2021.


Na drugoj sjednici Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka u petak su bile samo dvije točke dnevnog reda. Prva je bila Usvajanje zapisnika s 1. konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća i Prihvaćanje Rješenja o prijedlogu razrješenja i o imenovanju članova u Nadzorni odbor društva Groblje  Dubac d.o.o., Župa  dubrovačka d.o.o.  i  Vodovod Dubrovnik d.o.o.

 

Tako su u tvrtki Groblje Dubac d.o.o. na još jedan mandat zadržali  Mato Begović i Stjepan Knego, dok je umjesto Pauline Handabake imenovan Mario Raguž. Iz NO komunalne tvrtke Župa dubrovačka razriješen je Ivo Tošić a umjesto njega dolazi Vlatko Vuletić. U dubrovačkom Vodovodu i dalje ostaje Jure Matić.

 

-Do sad smo više puta upozoravali na nepravilnosti u radu nadzornih odbora i bespotrebno trošenje proračunskog novca na naknade članovima istih tih odbora. O kriterijima za izbor članova društva ne moramo ni govoriti, “Zna se!”.

 

Zbog toga smo glasali protiv ovakvog prijedloga, te i dalje držimo da su troškovi za rad nadzornih odbora neopravdani i da se taj novac može usmjeriti na projekte od javnog interesa i stvarne potrebe stanovništva Župe dubrovačke, poručuju iz Župske stranke – Župka te posjećaju na svoje prijašnje istupe po pitanju  “Koliko nas košta nadzorni odbor u tvrtki Župa dubrovačka d.o.o.?

 

Prisjetimo se:

https://www.youtube.com/watch?v=mUWJw4E0hao

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja