Srijeda, 20. listopada 2021.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Osnovnoškolci u subotu na Lokrumu traže blago

19.09.2021.


Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. poziva sve zainteresirane da prijave djecu uzrasta 7-14 godina na besplatnu aktivnost koja se odvija u sklopu EU projekta WONDER. U subotu, 25. rujna na Lokrumu će se održati potraga za blagom za nekoliko timova osnovnoškolaca koji će se kroz razne zadatke zabaviti i naučiti nešto o našem najdražem otoku, zelenoj oazi nadomak Grada. Za aktivnost je obavezna prijava, a planiran je polazak redovnom brodskom linijom Rezervata Lokrum u 10:00 sati iz stare gradske luke. Predviđeno trajanje potrage za blagom uz upute, samu aktivnost i proglašenje pobjednika je 2 sata.

 

Projekt WONDER, kojem je krilatica “Child friendly destinations”, podržava nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova prilagođenih djeci kroz održivost turističkog sektora. Projekt WONDER predviđa razvoj lokalnih programa, drugim riječima - Lokalne agende za razvoj odredišta za djecu, kojoj je cilj unaprijediti postojeću te razviti dodatnu infrastrukturu  koja može podržati zabavno – edukativno - rekreacijske potrebe djece iz Dubrovnika kao i djece – turista.

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. sudjeluje u projektu kao jedan od projektnih partnera uz grad Fano, Velenje, Turističku organizaciju Herceg Novi, Novigrad, Razvojni centar Novo Mesto, Cervia, Preveza, West Achaia, Observatory for Children and Youth Rights. Projekt WONDER financiran je europskim sredstvima iz programa INTERREG V-B Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje 2014. – 2020.

Prijave za potragu za blagom primaju se do petka, 24. rujna do 12:00 sati (podne) na e-mail: ksenija@eventlab.hr. Pri prijavi je obavezno navesti: ime i prezime djeteta, dob, kontakt telefon roditelja.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama! Zahvaljujemo JU Rezervat Lokrum na suradnji i vidimo se u subotu 25. rujna*.

*U slučaju lošeg vremena, aktivnost će biti odgođena te će svi prijavljeni biti pravovremeno informirani na dostavljene kontakte.

Najčitanije (7 dana)

Gradonačelnik Franković obišao radove obnove i uređenja škole u povijesnoj jezgri
Nove tehnike u pripremi tradicionalnih jela u Konavlima
Bačić nakon presude Vrhovnog suda: Razočaran sam jer je Sanader nanio političku štetu HDZ-u


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja