Nedjelja, 28. studenog 2021.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

Apel konavoskog Stožera Civilne zaštite: Razmotrit će se i odluka o on line nastavi

11.11.2021.


S obzirom na značajno povećanje broja slučajeva koronavirusa na području općine Konavle, apeliramo na svo stanovništvo da se drži svih propisanih epidemioloških mjera te posebno da se izbjegavaju sva nepotrebna okupljanja u zatvorenom prostoru, posebice bez propisanih mjera zaštite.

 

Molimo sve da poštuju mjere nošenja maski u zatvorenim prostorima, drže distancu te redovito provjetravaju zatvorene prostorije. Apeliramo na sve poslodavce u općini Konavle da ukoliko je moguće, organiziraju za svoje zaposlenike rad od kuće, sve dok se ne poboljša epidemiološka situacija.

 

U dogovoru s ravnateljima osnovnih škola na području općine Konavle, razmotrit će se i odluka o prelasku na model C, ukoliko ne dođe do poboljšanja epidemiološke situacije.

 

Stožer CZ Općine Konavle krenut će u nadzor i kontrolu provedbi donesenih epidemioloških mjera na području općine Konavle, posebice u ugostiteljskim objektima, tvrtkama s većim brojem zaposlenih te mjestima gdje se okupljaju mladi kao i na sportskim manifestacijama.

 

Apeliramo na sve osobe koje se nisu cijepile da iskoriste to pravo, zaštite sebe i druge. U dogovoru sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Stožer CZ Općine Konavle i Općina Konavle organizirat će ponovno cijepljenje u sportskoj dvorani na Grudi, a za što ćemo pravovremeno informirati javnost.

 

Molimo još jednom na poštivanje epidemioloških mjera i odgovornost svih stanovnika, da zajednički spriječimo širenje koronavirusa te dočekamo nadolazeće Božićne blagdane u boljoj epidemiološkoj situaciji.

 

Stožer CZ Općine Konavle

Najčitanije (7 dana)

Nakon 12 godina podignuta optužnica zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina u Župi
ŽUPKA: Nardelliju je prihvatljivo trošiti pare na nadzorne odbore, a ne i na testiranje zaposlenih
LIBERTAS: Desetica više ne vozi preko Mljekare


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja