Nedjelja, 28. studenog 2021.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župski vijećnici u ponedjeljak raspravljaju o Aglomeraciji Župa dubrovačka

20.11.2021.


Za ponedjeljak je sazvana 4. sjednicu Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka. Jedna od točaka će biti  realizacije projekta ''Aglomeracija Župa dubrovačka''.  Kako su do sada priopćavali iz župske općine, ta projekt  uključuje kompletno rješavanje vodoopskrbe i što je najvažnije kanalizacije uključujući i dovršetak postojeće mreže kao i izgradnju pročistača s novim ispustom na već predviđenoj lokaciji u Kuparima.

 

Osim toga župski vijećnici bi trebali raspravljati o polugodišnje Izvješća o radu Općinskog načelnika, zatio Prijedlogu Polugodišnjeg izvješća o izvršenju Proračuna  s izvršenjem Programa rada,  izmjenama i dopunama Proračuna i Programa rada za ovu  godinu,  Odluke o izvršenju Proračuna Općine Župa dubrovačka za 2021. Godinu, te Programa održavanja komunalne infrastrukture, kao i  Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, te Programa obavljanja drugih djelatnosti koje se smatraju komunalnim djelatnostima i Programa održavanja nerazvrstanih cesta na području Općine Župa dubrovačka, Programa utroška sredstava od naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada,  Odluke o raspoređivanju sredstava iz Proračuna Općine Župa dubrovačka namijenjenih financiranju političkih stranaka i vijećnika s liste grupe birača Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka.

 

Na dnevnom redu će se naći i  prijedlog Dodatka Ugovora o financiranju uređenja građevinskog zemljišta, zatim Sporazuma s Zakladom Antun Miloslavić o međusobnim pravima i obvezama u svezi realizacije projekta Kulturno-informativni centar ''Antun Miloslavić'',  kao i  prijedlog Odluke o usvajanju Izvješće o provedbi plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Župa dubrovačka za 2020. godinu, te Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Izmjene i dopune Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, ali i Ugovora o međusobnim pravima i obvezama u svezi gradnje pristupne prometnice (Srijemsi i dr.)

 

Vijećnici će razmotriti i kupnju  čest. zem. 419/1, 419/2 k.o. Petrača – Selak, i čest. zem. 419/3 k.o. Petrača – Jakobušić, k.č. 1166/1, k.č. 1167, k.č. 1168 upisane u z.ul. 1167 k.o. Čibača po pravu prvokupa - Roje i dr.,  k.č. 1166/1, k.č. 1167, k.č. 1168 upisane u z.ul. 1167 k.o. Čibača po pravu prvokupa – Herceg.    

Najčitanije (7 dana)

Nakon 12 godina podignuta optužnica zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina u Župi
ŽUPKA: Nardelliju je prihvatljivo trošiti pare na nadzorne odbore, a ne i na testiranje zaposlenih
LIBERTAS: Desetica više ne vozi preko Mljekare


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja