Srijeda, 29. ožujka 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Koji je najomraženiji horoskopski znak i zašto

14.12.2021.


Nitko ne voli misliti da je omražen, a kad su u pitanju znakovi Zodijaka i njihove osobine, ovisno o tome koga pitate, dobit ćete različite odgovore

Istina je da svaki znak ima svoju tamnu stranu, kao što svaki čovjek ima neku manu, ali astrologija ipak na temelju generalnih osobina donosi najomraženijeg među njima.

 

Neki će reći da je to sigurno Djevica zbog cjepidlačenja, neki će reći da su to Blizanci zbog dvoličnosti, a neki možda izvuku slatkorječivog Bika ili osjetljivog Raka.

 

Međutim, osobe rođene između 23. srpnja i 22. kolovoza u znaku Lava imaju najviše hejtera, i to ponajviše zbog ljubomore, perfekcionizma i prepotentnosti. Ljudi se najčešće zasite Lavljeg šefovanja i to može biti najveći uzrok.

 

Ovo su osobine zbog kojih su Lavovi najomraženiji u Zodijaku:

 

1. Neprestano traže pažnju

 

Kao vatrenom znaku kojim vlada Sunce, pažnja je nešto što doživljavaju kao da se podrazumijeva.

 

Obožavaju biti u centru pažnje i neće biti mirovati dok se svi pogledi ne upere u njih. Osim toga, teško se mogu poistovjetiti s tuđim problemima.

 

2. Egoistični su

 

Četvrti znak Zodijaka može biti jako sebičan i egoističan. Doista vjeruju da se svijet vrti oko njih i da je u redu učiniti sve da to tako i ostane. Nesvjesno će zanemariti tuđe potrebe kako bi zadovoljili samo svoje. Uvijek prvo misle na sebe.

 

3. Arogantni su

 

Nitko oko sebe ne voli ljude s kompleksom superiornosti, a to su definitivno Lavovi. Iznimno su arogantni, puni sebe i teško prepoznaju vlastite mane.

 

Nije lako biti uz njih kad se neprestano hvale sobom i svojim potezima.

 

4. Tvrdoglavi su

 

Premda je Bik najtvrdoglaviji znak Zodijaka, a ni Jarac ne zaostaje previše, Lav im je opasna konkurencija. Tvrdoglavi su i ništa si ne daju dokazati.

 

Promijeniti mišljenje jednog Lava ravno je nemogućoj misiji, pogotovo ako se radi o nečemu za što smatraju da su o tome promislili.

 

5. Jako su ljubomorni

 

Budući da uživaju u centru pažnje, ne čudi i da su ljubomorni. Posebno ako vide da je netko talentiraniji od njih ili da netko dobiva više pažnje.

 

Zahvaljujući njihovoj kompetitivnoj prirodi tuđi uspjeh kod njih će probuditi ljubomoru. U vezama su ljubomorni na partnera ako poklanja pažnju drugoj osobi, piše YourTango.

Najčitanije (7 dana)

CESTA ISPOD POSTRANJA: Načelnik Nardelli o koridorima kroz Župu
BRZA CESTA ISPOD POSTRANJA - Duper: Od tri loša, izabrali se najgore rješenje
FOTO: Djeca iz župskog vrtića učila kako se ponašati u potresu, požaru ili poplavi


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja