Srijeda, 29. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

HTZ pokrenuo kampanju za poticanje ranog bukinga u Njemačkoj

09.02.2022.


Hrvatska turistička zajednica započela je s provedbom promotivnih aktivnosti na najvažnijem emitivnom tržištu za hrvatski turizam, Njemačkoj. Riječ je o „early booking“ kampanji koja će biti aktivna do kraja ožujka na najjačim buking platformama na njemačkom tržištu, kao što su Expedia.de, Urlaubspiraten.de, Weg.de i Resereporter.de.

 

„Na pojedinim tržištima trend ranijeg bukiranja putovanja ponovno dolazi do izražaja i to primjerice na našem najvažnijem emitivnom tržištu Njemačkoj na kojem smo odlučili provesti ovu kampanju. Cilj nam je pozicioniranje naše zemlje kao jedne od top inozemnih destinacija Nijemaca te smo sigurni kako će mnogi od njih svoja putovanja u ovoj godini rezervirati puno ranije nego je to bio slučaj tijekom posljednje dvije godine u kojima je, uslijed pandemije korona virusa, vrlo izražena bila tzv. last minute potražnja“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako se putem kampanje planira ostvariti gotovo 10 milijuna impresija.     

 

U sklopu kampanje naglasak će biti na onim turističkim proizvodima za kojima je na njemačkom tržištu izražen najveći interes, a to su sunce i more, nautika, aktivni turizam te kultura. Dodatna posebnost ove kampanje je da se promocija Hrvatske odvija putem landing stranica koje su isključivo posvećene našoj zemlji i koje se nalaze na platformama na kojima korisnici mogu odmah bukirati smještaj, a čime se pozitivno utječe na rast rezervacija tijekom predsezone.  

 

Dodajmo kako je u Hrvatskoj tijekom prošle godine, prema podacima sustava eVisitor, s tržišta Njemačke ostvareno 21,2 milijuna noćenja, a čime je izjednačen rezultat iz rekordne 2019. godine.

Najčitanije (7 dana)

Petar Srijemsi, dobitnik Nagrade Župe dubrovačke zahvalio svima
ZA DAN OPĆINE: Grašo u Kuparima, Stipanićev u Srebrenom...
Ministar Bačić rekao kako je Župa primjer u cijeloj Hrvatskoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja