Srijeda, 28. rujna 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Koji horoskopski znak ima najmanje, a koji najviše pripadnika

26.02.2022.


Jeste li se ikada zapitali koji znak horoskopa ima najmanje pripadnika? Imamo odgovor na to pitanje, a ako i vi pripadate tom znaku, možete se smatrati posebnima. Riječ je o znaku iz grupe zemljanih znakova koji je poznat po svojoj ambicioznosti i poduzetnosti, znak koji stoji čvrsto na zemlji i nije sklon sanjarenjima.

 

Možda ste iz ovog kratkog opisa uspjela prepoznati horoskopski znak jarca. Upravo se jarčevi smatraju najrjeđim znakom horoskopa jer, prema podacima, najmanje se rođendana slavi 25. prosinca i 1. siječnja, odnosno na Božić i Novu godinu, a to su datumi jarčeva čija vladavina traje od 22. prosinca do 20. siječnja. Takvi podaci drastično smanjuju broj horoskopskih jarčeva

 

Studija koju je proveo časopis Smithsonian otkrila je pak da se najviše ljudi rodi između lipnja i studenog što znači da je tijekom prosinca, siječnja i drugih hladnih mjeseci začeto najviše djece. To i ima smisla jer smo tijekom zime više kod kuće, a maženje pod dekicom mnogim parovima je omiljena aktivnost.

 

Suprotno od jarca, jedan pripadnik vodenih znakova, koje prvenstveno karakteriziraju jake emocije, smatra se najčešćim znakom horoskopa.

 

To je zagonetan, mračan i tajanstven škorpion. Portal My Astro Secrets piše da škorpioni čine 9,6 posto populacije SAD-a, što znači da vrlo lako možete naići na škorpiona. To također ima smisla s obzirom na činjenicu da će se svatko tko je začet na kraju vladavine jarca, vjerojatno roditi krajem listopada, na vrhuncu vladavine škorpiona koja traje od 23. listopada do 21. studenog, piše Zadovoljna.hr.

Najčitanije (7 dana)

ŽUPA: Odvoz krupnog otpada
Župan Dobroslavić primio zlatne Europske vaterpolske veterane
Predsjednik Međunarodne federacije filmskih društva upoznaje se s dubrovačkim filmašima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja