Srijeda, 25. svibnja 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Hrvatski pomorci kao brend: Muči ih administracija i stres

29.04.2022.


U Dubrovniku se od 25. do 29. travnja održava 7. Kongres Sindikata pomoraca Hrvatske.  koji se održava u Dubrovniku istaknuvši tom prigodom da su hrvatski pomorci iznimno bitan dio pomorske industrije. 

 

Na skupu je istaknuto kako su hrvatski pomorci brend u svijetu, jer su kvalitetni, uvaženi i traženi te su spona koja Hrvatsku čini velesilom u pomorskoj industriji. Više od stotinu sudionika kongresa raspravlja o administrativnim problemima pomoraca, ali i zdravstvenim temama posebice onima povezanima uz stres.

 

Osim izvješća o radu te prijedloga izmjena i dopuna Statuta, bit će održani i izbori za sva tijela Sindikata te izbori za glavnog tajnika SPH, a dogovorit će se ciljevi rada za buduće mandatno razdoblje.

 

„Neke kompanije su u proteklim godinama pokazale svoje ljudsko lice i izniman trud, a neke su nažalost iskoristile priliku da zarade na smanjenju troškova smjene pomoraca i nisu se previše trudile u kompliciranim procedurama. Srećom, hrvatski brodari su ipak bili u prvoj grupi i danas, s vremenskim odmakom, mogu kazati da su ljudski i profesionalno odradili ono što im je zadao neočekivani trenutak“, rekao je glavni tajnik SPH Neven Melvan.

Najčitanije (7 dana)

Izravna sjednica Općinskog vijeća Župe dubrovačke
Današnju raspravu župskih vijećnika pratite izravno na našem portalu
Poziv braniteljima koji su oslobađali Župu dubrovačku


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja