Subota, 20. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Hrvatski pomorci kao brend: Muči ih administracija i stres

29.04.2022.


U Dubrovniku se od 25. do 29. travnja održava 7. Kongres Sindikata pomoraca Hrvatske.  koji se održava u Dubrovniku istaknuvši tom prigodom da su hrvatski pomorci iznimno bitan dio pomorske industrije. 

 

Na skupu je istaknuto kako su hrvatski pomorci brend u svijetu, jer su kvalitetni, uvaženi i traženi te su spona koja Hrvatsku čini velesilom u pomorskoj industriji. Više od stotinu sudionika kongresa raspravlja o administrativnim problemima pomoraca, ali i zdravstvenim temama posebice onima povezanima uz stres.

 

Osim izvješća o radu te prijedloga izmjena i dopuna Statuta, bit će održani i izbori za sva tijela Sindikata te izbori za glavnog tajnika SPH, a dogovorit će se ciljevi rada za buduće mandatno razdoblje.

 

„Neke kompanije su u proteklim godinama pokazale svoje ljudsko lice i izniman trud, a neke su nažalost iskoristile priliku da zarade na smanjenju troškova smjene pomoraca i nisu se previše trudile u kompliciranim procedurama. Srećom, hrvatski brodari su ipak bili u prvoj grupi i danas, s vremenskim odmakom, mogu kazati da su ljudski i profesionalno odradili ono što im je zadao neočekivani trenutak“, rekao je glavni tajnik SPH Neven Melvan.

Najčitanije (7 dana)

DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj
DIP: U Dubrovniku HDZ-u preko 57 posto, Možemo ne prelazi prag
HDZ premoćno pobjeđuje na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja