Ponedjeljak, 26. veljače 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Zdravstvenim djelatnicima izvanredne zahvalnice za doprinos u borbi protiv epidemije COVID-19

05.05.2022.


Na sjednici Županijske skupštine u četvrtak u Dubrovniku donesena je odluka o izvanrednoj dodjeli zahvalnica Dubrovačko – neretvanske županije medicinskim ustanovama za izniman doprinos u borbi protiv epidemije COVID-19. Povodom Dana županije, 12. svibnja 2022., izvanredno će se dodijeliti Zahvalnice Dubrovačko–neretvanske županije Općoj bolnici Dubrovnik, Zavodu za javno zdravstvo Dubrovačko – neretvanske županije, Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko – neretvanske županije te domovima zdravlja Dubrovnik, Korčula, Metković, Ploče i Vela Luka. 

 

Župan Dobroslavić naglasio je ovom prilikom kako se na ovaj simboličan način zahvali zdravstvenim ustanovama na svemu što su napravile tijekom ove dvije godine COVID-19 krize.

 

”Na svečanoj sjednici povodom Dana županije bi dodijelili posebne zahvalnice, da javno zahvalimo tim ljudima, svim zdravstvenim ustanovama. Mislim da je ovo dobra i zaslužena gesta i time potvrđujemo njihovu angažiranost i njihovu žrtvu”, rekao je župan Dobroslavić te naglasio kako će se zahvalnice dodijeliti Ustanova u ime svih medicinskih djelatnika.

 

Dio oporbe je zatražio da se zahvalnica dodijeli i udruzi KOHOM za obiteljske liječnike koji ne rade pri domovima zdravlja. Župan Dobroslavić je istaknuo kako ta udruga ne obuhvaća sve takve liječnike te kako se može zahvalnica može dodijeliti predstavniku Županijske liječničke komore.

 

Predsjednica Županijske skupštine Terezina Orlić napomenula je da će se u tekstu Odluke i zahvalnica osobito paziti da svi liječnici budu obuhvaćeni, jer svi zaslužuju zahvalnicu za svoj doprinos, dok je vijećnik Ante Damić dodao kako prijedlog mora obuhvatiti ne samo liječnike izvan Domova zdravlja već i cjelokupno zdravstveno osoblje uključeno u takve ordinacije.  Odluka je prihvaćena jednoglasno.

Najčitanije (7 dana)

Teška prometna na Mišićima
ELEKTROJUG: Gdje u Župi u četvrtak nema struje
FOTO: Dubrovčani dočekali svoje zlatne vaterpoliste


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja