Utorak, 21. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   info    |   đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Najuspješniji sportski savez je Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka

11.05.2022.


U sklopu proslave Dana Dubrovačko - neretvanske županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića u Dubrovniku je u Sponzi tradicionalno upriličena i dodjela priznanja najuspješnijim županijskim sportašima u 2021. godini.

 

Nagrada Zajednice športova DNŽ za životno djelo dodijeljena je Željku Đapiću, diplomiranom kineziologu i treneru juda, najuspješniji sportaši za 2021. godinu su Petrunjela Pavić iz JK Dubrovnik 1966 te član PK Jug Mario Šurković, dok su najuspješnije sportske nade rukometašica Dalmatinke iz Ploča Iva Bule te član Atletskog kluba Dubrovnik Erik Antolović.

 

Najuspješniji trener je Mateo Semiz iz JK Dubrovnik 1966, najuspješnija ekipa ŽKK Ragusa, dok je najuspješnija momčad AK Dubrovnik Racing.

 

Najuspješniji sportski savez je Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka, a dodijeljeno je i Priznanje za promociju i izniman doprinos razvitku sporta u županiji Davoru Buconiću za 40 godina rada u sportskom novinarstvu. Također, Zajednica športova DNŽ dodijelila je i priznanje HNK Slaven Gruda za 100. godišnjicu kluba.

 

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je ovom prilikom kako su posljednje dvije godine bile izrazito teške za društvo u cjelini, a posebice za sportaše.

 

- Mislim da smo pokazali i otpornost i žilavost u cijelom našem društvu, a posebno su sportaši pokazali da su neuništvi. Održali ste odlične rezultate na natjecanjima i na tome vam čestitam. Želim vam još više uspjeha u budućim vremenima kada se može normalno trenirati i natjecati. - rekao je župan.

 

U ime Dubrovačko - neretvanske županije nagrade su uz župana Dobroslavića dodijelili i zamjenik Joško Cebalo, predsjednica Županijske skupštine Terezina Orlić kao i pročelnice Žaklina Marević i Ana Čeović.

Najčitanije (7 dana)

Policija upozorava: Četvero teško ozlijeđenih u jučerašnjim prometnim nesrećama
Knežević ulazi u Sabor i pojašnja za što će se zalagati


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja