Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Tko su direktori turističkih zajednica na jugu Hrvatske

20.07.2022.


I do se ponavlja natječaj za direktora Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, turističke zajednice diljem juga Hrvatske dobile su svoje čelnike, što je bila i zakonska odredba.  U Dubrovačko-neretvanskoj županiji djeluje 19 turističkih zajednica, a neke su do ovog ljeta funkcionirale i bez direktora.

 

Tako su prvi put direktora imenovali u Opuzenu i to Magdalenu Krvavac,  zatim u Orebiću gdje je na četverogodišnji mandat izabran Mladen Đeldum i Slivnu gdje sada Turističku zajednicu vodi Glorija Boras.

 

Do promjena je došlo u dubrovačkoj Turističkoj zajednici koju će  nakon Ane Hrnić, voditi Miroslav Drašković,  te u korčulanskoj gdje je sada direktorica Milijana Borojevič, umjesto Hane Turudić. U gradskim turističkim zajednicama u Pločama i Metkoviću ponovno su izabrane Maja Erak i Magdalena Medar Ujdur.

 

U Janjini je izabrana  nova čelnica i to Bianka Jaspric umjesto Milivoja Hercega, dok je na Lastovu Diana Magdić zamijenila Brunu Rizvanović. U ostalim općinskim turističkim zajednicama ostali isti direktori. Tako je u Konavlima je potvrđen daljni mandat Franu Herenciji, u Župi dubrovačkoj Anamariji Kusalo, zatim u Dubrovačkom primorju Slavenu Zvoni, te u Stonu Fani Slade. U Blatu ostaje Maja Šeparović, Vela Luci Dorjan Dragojević,  Trpnju Eni Miljak, Lumbardi Ante Šestanović,  Smokvici Tonko Pecotić. Mljetsku Turističku zajednicu i dalje će voditi Andrea Anelić, koja je inače javljala i na natječaj za direktoricu Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

 

K. Šutalo

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja