Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Komemoracija i ispraćaj tragično stradalog vatrogasca Gorana Komlenca

02.08.2022.


U prostorijama DVD-a u Orašcu u kojem je i živio, održana je komemoracija u znak sjećanja na Gorana Komlenca, jednog od ponajboljih i najobučenijih vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci.

 

“Goranovoj obitelji ali i svim drugima izražavam najdublju sućut zbog njegovog gubitka. Cijela županija danas tuguje. Izgubili smo junaka, primjernog vatrogasca, odgovornog roditelja, dobrog čovjeka. Poznato je da nema plemenitijeg djela od žrtve za svog prijatelja, svog bližnjega, za drugoga. Upravo je tako djelovao naš Goran. Cijeli život posvetio je radu za dobrobit drugih, spašavanju života i imovine, brinući pritom za svoju obitelj, suprugu i obitelj. Zašto je morao otići? Zašto on? Zašto sad? To nikad nećemo saznati. Vjerujemo da je on sad u boljem svijetu, ali ostajemo jednako neutješni zbog ovog strašnog gubitka. Nećemo zaboraviti njegovu plemenitost i njegovu žrtvu. Nećemo zaboraviti njegovu obitelj, kojoj želimo da izdrži ovu pretešku kušnju na koju je stavljena. Počivao u miru Gorane, hvala ti za sve” – kazao je župan Nikola Dobroslavić.

 

Od Gorana Komlenca oprostili su se i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci Stjepko Krilanović te županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

 

Prije same komemoracije oglasile su se vatrogasne sirene u DVD Orašac. U knjigu žalosti upisali su se župan Nikola Dobroslavić, gradonačelnik Mato Franković i brojni Goranovi kolege i prijatelji.

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja