Ponedjeljak, 15. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Župske adventske kućice na licitaciji

04.11.2022.


Sukladno Ugovoru između Općine Župa dubrovačka i Hotela Dubrovačka Riviera i ove će se godine održati adventski program na trgu nasuprot zgrade općine koji je u vlasništvu Hotela Dubrovačka riviera.

 

Novost je da će ove godine postupak nabave kućica provesti Općina Župa dubrovačka, za razliku od prošle godine  kad je postupak provodila Turistička zajednica Općine .

 

- Model će biti u obliku javnog licitiranja.  Ukupno 6 ponuditelja sa najvećim ponudama ostvarit će pravo na  najam kućica . Početna cijena licitacije utvrđena je temeljem stvarnih troškova koji se odnose na najam kućica u razdoblju od 1. prosinca do 3. siječnja, kao i troškova prijevoza. Sukladno spomenutom sporazumu utvrđeno je kako će Hoteli Dubrovačka riviera osigurati opskrbu električnom energijom i da će sa zakupcima kućica sklopiti Ugovore o plaćanju troškova stvarne potrošnje električne energije. Općina Župa dubrovačka će u svom Rebalansu proračuna osigurati određena sredstva za sufinanciranje prigodnog adventskog programa kojeg će realizirati Turistička zajednica Općine . Natječaj je objavljen na služenim stranicama Općine Župa dubrovačka od 03. do 11. studenog 2022. Sve  detaljne obavijesti o uvjetima natječaja i mikro lokacijama zainteresirani mogu dobiti u prostorijama Općine Župa dubrovačka na adresi Vukovarska 48, Srebreno, 20207 Mlini ili na telefon 020 487 476 ili e-mail opcina@zupa-dubrovacka.hr.,  priopćeno je iz župske općinske uprave.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja