Utorak, 6. prosinca 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Počinju radionice OpenSource informatika te Web programiranje

17.11.2022.


U sklopu projekta Centar za mlade Dubrovnik organiziran je ciklus od tri radionice “Opensource informatika” i to  tri ponedjeljka za redom: 21. i 28. studenog te 5. prosinca u 18 sati na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4). Prema obavijesti iz Zajednice tehničke kulture Dubrovnik, polaznici će naučiti o instalaciji i korištenju Linux operacijskih sustava te će učiti koristiti slobodne i open-source uredske aplikacije za obradu teksta i tablične izračune.

 

Radionice „Uvod u web programiranje“ održat će se 25. studenog u 16 sati i 26. studenog u 9 satina Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4). Polaznici će naučiti osnove web programiranja, te kako mogu napraviti jednostavne web stranice. Obje radionice su namijenjene prvenstveno za mlade od 13 do 30 godina, ali i svi ostali zainteresirani su dobrodošli. Na radionice se potrebno prijaviti preko poveznice: www.ztk-du.hr/prijava/.

 

O informatičke radionice dio su jednogodišnjeg projekta koji kreiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih i psihosocijalnih sadržaja, te uređenjem prostora i unaprjeđenjem civilno-javnog partnerstva jača infrastrukturu i prilike za mlade u Dubrovniku. Projekt je u iznosu od 75.000 kuna financirao Središnji državni ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske, te Grad Dubrovnik. Nositelj projekta je Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai a partneri su Grad Dubrovnik, Udruga za mlade Maro i Baro, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika te Univerzalni istraživački institut UR.

Najčitanije (7 dana)

Počinje Advent u Župi
POLICIJA: Okolnosti teške prometne nesreće kraj Slanog u kojoj poginuo 26-godišnjak
Nastavlja se s projektog gradnje Pastoralnog centra u Kuparima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja