Utorak, 21. ožujka 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

HOROSKOP: Što nas čeka u 2019 godini

31.12.2018.


Što nas čeka u 2019. godini, što astrolozi kažu:

 

OVAN:

 

Pred vama je uspješna godina u ljubavi, osobito u drugoj polovini kada ćete se zaljubiti u partnera koji vam u svemu odgovara. U prvoj polovini godine rješavat ćete problematičnu obiteljsku situaciju, a moguće je i preseljenje. Tijekom proljeća bolje ćete zarađivati. Na zdravlje pripazite od siječnja da sve do srpnja kada ćete biti podložniji upalama, glavoboljama i tegobama sa sinusima.

 

 

BIK:

 

Morat ćete cijele godine paziti na napete odnose u krugu obitelji, ali i na poslu. Najuspješniji bit ćete u prvoj polovini godine, koju će krasiti odlični poslovni rezultati. U drugom dijelu godine usmjerit ćete se na obiteljska zbivanja, razmišljati o osamostaljenju ili ćete raditi preinake u kući. Početak godine te lipanj, srpanj i rujan donose vam nove ljubavne prigode, no brakovi će prolaziti kroz fazu preispitivanja.

 

 

BLIZANCI:

 

U prvoj polovini godine dobro ćete zarađivati i sklapati dobre poslove, osobito ako ste privatni poduzetnik. Još bolje će vam biti u drugoj polovini godine kada ćete zasjati znanjem i sposobnostima. Studentima i učenicima ovo je odlična godina! Nezaposleni će teže do posla, no sreća bi im se mogla nasmiješiti na jesen. Svibanj, lipanj, kolovoz, rujan i listopad donose sreću u ljubavi.

 

 

RAK:

 

Jupiter u vašem znaku učinit će vas produktivnima i uspješnima u prvoj polovini godine, a u drugoj ćete odlično zarađivati i riješiti se novčanih dugovanja. Tijekom ljeta vas u ljubavi očekuju povećana uzbuđenja, pa i veza s nekim tko će željeti ozbiljan i trajan odnos. No zdravlje će vam cijele godine biti jako osjetljivo, pa pripazite na probavu i lošu cirkulaciju nogu.

 

 

LAV:

 

U prvoj polovini godine bit ćete okrenuti sebi i analizirati svoje promašaje ili dostignuća. No od srpnja ulazite u višemjesečno odlično razdoblje, koje vam otvara vrata u mnogo ugodniji  i sadržajniji život. Sve će vam polaziti za rukom, pa ćete u poslu, ali i u ljubavi, biti vrlo zadovoljni. Češće ćete putovati, kontaktirati s rodbinom i bližnjima, no pazite se u prometu!

 

 

DJEVICA:

 

Planove i ciljeve najlakše ćete ostvarivati u prvoj polovini godine, kada ćete sklapati korisna poznanstva. Mogli biste razmišljati o školovanju, upisati kakav tečaj i tako proširiti poslovne opcije. S braćom ili sestrama te s rodbinom bit će zategnutih odnosa. U drugoj polovini godine moguća je tajna ljubavna veza. Na novac posebno pripazite, imat ćete izvanrednih troškova.

 

 

VAGA:

 

Tijekom prve polovine godine mogli biste napredovati u poslu, iako će taj put biti dosta trnovit. No pokretat će vas Mars u znaku, pa ćete sve do srpnja biti neuobičajeno dinamični i energični. U drugoj polovini godine lakše ćete ostvarivati zacrtane planove, a u ljubavi vas očekuju uzbuđenja u lipnju, rujnu, listopadu i studenome. Pazite na zdravlje jer ćete živjeti previše intenzivnim tempom!

 

 

ŠKORPION:

 

Zbog Saturna u znaku bit ćete zreliji, mudriji i odgovorniji. Prošli ste mnogo teških situacija i odricanja koji su vas očvrsnuli. U prvoj polovini godine moguća su putovanja, ali i uspješno položeni ispiti na fakultetu. U drugoj polovini godine bit ćete usmjereni na karijeru i napredovati sporim, ali sigurnim koracima. No imat ćete zdravstvenih tegoba, ili će netko od ukućana biti boležljiv.

 

 

STRIJELAC:

 

Prvu polovinu godine obilježit će zastoji u provedbi planova, a i vi ćete biti dosta osjetljivi, što se nepovoljno može odraziti na bračni i poslovni život. No od srpnja pa do kraja godine ulazite u odlično razdoblje koje će osobito ići na ruku ambicioznima i svima koji žele poslovno napredovati. Imat ćete kontakte s inozemstvom, a nova ljubav vreba vas iz kruga vaših prijatelja.

 

 

JARAC:

 

Rješavat ćete bračnu problematiku, a nekima će prva polovina godine biti značajna i po ulasku u brak. Svoje ćete želje i planove ostvarivati strpljivo i mudro, a u drugoj polovini godine utjecajan moćni pojedinac mogao bi vam u nečemu važnome jako pomoći. Mogli biste razmišljati o pokretanju privatnog posla i baviti se sređivanjem dokumentacije. U ljubavi vas prati sreća u siječnju, veljači, lipnju i rujnu.

 

 

VODENJAK:

 

Pred vama je dosta izazovna godina u kojoj ćete neke negativne okolnosti moći svladati jedino strpljivošću. U prvoj polovini godine dobro će vam ići u poslu, a moguća je i promjena radnog mjesta. U drugom dijelu godine pripazite na bračne i poslovne odnose. No bit ćete uspješni na putovanjima, u kontaktu sa strancima, u polaganju ispita, a na duhovnom planu doći ćete do samospoznaja.

RIBE: 

 

U prvoj polovini godine imat ćete sreće u ljubavi i upoznati osobu koja će zauzeti značajno mjesto u vašem srcu, ali i životu. Već vam siječanj i veljača donose poznanstvo, a ljubav će se razbuktati i tijekom ljeta i jeseni. Jupiterov ulazak u vaše polje posla u drugoj polovini godine donosi vam premještaj na bolje radno mjesto, a nezaposleni bi se napokon mogli i zaposliti.

 

Vesna Narat/ Večernji list

Najčitanije (7 dana)

POLICIJA: Tijelo pronađeno kod Mljeta je identificirano kao nestali Hrvoje Sterniša
Tko je zainteresiran za izgradnju priključka za optičku mrežu u Župi
Županija dodijelila koncesije za plažu u Srebrenom


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja