Subota, 20. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

Na Grudi obilježen završetak opremanja sportske dvorane

17.12.2022.


Na Grudi su  predstavnici Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Konavle obilježili završetak opremanja sportske dvorane Osnovne škole Gruda.

 

Naime, Ministarstvo turizma i sporta, sukladno provedenom Natječaju za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini, donijelo je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava. Za projekt „Opremanja sportske dvorane Osnovne škole Gruda“ odobrena su sredstva sufinanciranja u iznosu od 299. 614,93 kune. Zajedno sa 247 tisuća kuna sredstava Dubrovačko-neretvanske županije za ovaj je projekt osigurano gotovo 550.000,00 kuna.

 

Projektom je omogućeno pregrađivanje trodijelne sportske dvorane kako bi se istodobno mogla održavati nastava za više razreda ili pak treninzi sportskih klubova. Opremljena je i glavna radna gimnastička zona, kardio zona te zona za grupno i individualno vježbanje. Nadalje, nabavljena je i sportska oprema za potrebe održavanja svih vrsta treninga i natjecanja svih vrsta sportova zastupljenih u Općini Konavle, a koji svoje treninge mogu izvoditi u sportskoj dvorani (judo, rukomet, stolni tenis, odbojka, nogomet, košarka, futsal).

 

Projektom su maksimalno iskorištene sve mogućnosti sportske dvorane kako za školske potrebe, tako i za individualne treninge, rekreaciju mladih i starijih osoba te su se izjednačili uvjeti stanovinka lokacijski izdvojene općine na krajnjem jugu Hrvatske s uvjetima provođenja sportskih aktivnosti i natjecanja u ostalim prometno boljim povezanim lokacijama na području naše zemlje.

 

žp

Najčitanije (7 dana)

DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj
DIP: U Dubrovniku HDZ-u preko 57 posto, Možemo ne prelazi prag
HDZ premoćno pobjeđuje na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja