Subota, 20. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Hoteli Plat imaju većinskog vlasnika, ulaganja od 100 milijuna eura

07.03.2023.


Većinski vlasnik župskog hotelskog kompleksa Hoteli Plat je tvrtka Karisma Resorts International. Iz te tvrtke su priopćili kako je u potpunosti dovršena transakcija kojom su postali jedini vlasnik društva KHA četiri d.o.o., većinskog vlasnika Hotela Plat, a planiraju ulaganja od 100 milijuna eura.

 

„Ova transakcija otvorit će i put za revitalizaciju Hotela Plat i vezanog turističkog kapaciteta u mjestu Plat, za što su veći ranije postojali ambiciozni planovi, no izazovni gospodarski i epidemiološki kontekst u zadnjih nekoliko godina te je planove stavio u drugi plan. Potpunim preuzimanje vlasništva i upravljanja Karisma želi omogućiti realizaciju planova za Hotel Plat. Planirana ulaganja su 100 milijuna eura.” - navodi se u priopćenju, te ističe:

 

„Riječ je naime o jednom od najljepših dijelova Župe dubrovačke, udaljenom 15 kilometara od grada Dubrovnika te samo 10 kilometara od Zračne luke Dubrovnik, s velikom potencijalom za dodatni turistički razvoj, ali i za razvoj lokalne zajednice, prije svega kroz doprinos proračunu, korištenje stručne lokalne radne snage, te suradnju s lokalnim dobavljačima proizvoda i usluga.” - poručuju iz Karisme, kompanije s više od 20 godina iskustva u luksuznom hotelijerstvu s više od 8 tisuća zaposlenih u 25 turističkih resorta u portfelju.

 

Nadalje ističu kako imaju „znanje, želju i resurse da postojećem lokalitetu, ali i cijeloj turističkoj zajednici donese novu vrijednost, a Hotele Plat pretvori u vrhunsku turističku destinaciju u skladu s najboljim stručnim i ekološkim praksama“. Naglasili su i kako je za njih „Hrvatska i sve ono što ona nudi u turističkom smislu pravi dragulj Jadrana”. Ne navodi se u priopćenju koliko su plaćenje dionice. 

 

kšc

 

Najčitanije (7 dana)

DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj
DIP: U Dubrovniku HDZ-u preko 57 posto, Možemo ne prelazi prag
HDZ premoćno pobjeđuje na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja