Nedjelja, 23. lipnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Đuro Lonza ponovno na čelu NK Župa dubrovačka

19.07.2023.


Đuro Lonza ponovno je izabran za predsjednika Nogometnog kluba Župa dubrovačka. Prema priopćenju iz tog župskog kluba,  Lonza, koji je tu funkciju i do sada obnašao, podnio je redovnoj  izvještajnoj  sjednici Skupštine izvješće o radu te financijsko izvješće za prošlu godinu.

 

Sportski direktor Ivica Karabogdan podnio je izvješće o radu svih kategorija i postignutim uspjesima, nakon čega je završio svoj mandat kao sportski direktor, a predsjednik Kluba mu se u ime svih članova kluba zahvalio za sve što je učinio za razvoj kluba uručivši mu zahvalnicu i prigodni poklon.

 

Nakon redovne izvještajne sjednice Skupštine, sjednicu izborne Skupštine NK Župa dubrovačka je otvorio i vodio najstariji član Miran Miloslavić. Na početku sjednice su izabrani radno Predsjedništvo, zapisničar i ovjerovitelji zapisnika. Za radno Predsjedništvo su predloženi Ivica Vlašić i Jozo Prcela,  za zapisničara Ile Katić, a za ovjerovitelje zapisnika Igor Guljelmović i Mateo Delić.

 

Nakon toga su izabrane Verifikacijska i Kandidacijska komisija, te je utvrđeno da je na Skupštini nazočna većina članova i da se mogu donositi pravovaljane odluke. 

 

Kandidacijska komisija je utvrdila da su pristigle dvije kandidature s prikupljenim potpisima i to za predsjednika kluba i dopredsjednika kluba. Budući da nije bilo drugih prijedloga,  jednoglasno su izabrani Đuro Lonza za predsjednika Kluba i Ivica Vlašić za dopredsjednika.

 

Novoizabrani predsjednik Kluba Đuro Lonza je za tajnika kluba predložio Ilu Katića, a u Upravni odbor kluba koji čini pet članova, pored dopresjednika Ivice Vlašića i tajnika Ile Katića, još je predložio Vida Koncula i Pera Račića. Predsjednik je također naznačio da će Upravni odbor na svojoj prvoj sjednici, sukladno Statutu Kluba, kooptirati još četiri člana koji će biti ravnopravni članovi Upravnog odbora, a prijedlog Upravi će biti Jure Marić, Jozo Prcela, Franko Mekišić i Toni Benić.

 

Na sjednici je predložen Poslovnik o radu Skupštine, te je bez rasprave isti jednoglasno usvojen. Za članove Nadzornog odbora su predloženi Roberto Bender, Marijo Raguž i Mateo Delić, a za članove disciplinske komisije Neko Miloslavić, Miran Miloslavić i Vlatko Vuletić, koji su također jednoglasno izabrani.

 

Predsjednik Kluba Đuro Lonza je jednoglasno predložen i prihvaćen kao Likvidator Kluba i osoba ovlaštena za zastupanje Kluba.

 

žp

Najčitanije (7 dana)

Policija o okolnostima teške prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist
ŽUPA ODSJEČENA: Veliki zastoj prometa zbog prometne na magistrali, teško i preko Brgata pa i kroz Gruž


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja