Srijeda, 29. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Turistička zajednica nagradila obitelji koje godinama ljetuju u Župi

12.08.2023.


Turistička zajednica općine je dodijelila nagradu za dugogodišnji  dolazak obitelji iz Francuske i Danske. Dvije simpatične obitelji – WILLEM i KJAER su već godinama nerazdvojne jedna od druge ali i od svog domaćina obitelji Tomšić u Kampu Kate u Mlinima.


"Domaćin nas je obavijestio o njihovoj dugogodišnjoj vjernosti, njemu kao domaćinu ali i mjestu Mlini, i naravno da je nama kao Turističkoj zajednici velika čast imati takve goste i odmah smo išli dogovoriti susret. 


Međutim, gosti su bili toliko dirnuti i oduševljeni pažnjom svog domaćina, da su oni pozvali nas da nas ugoste u svom „kutku“ raja u Kampu Kate.
Francuska obitelj WILLEM dolazi već više od 20 godina u Mline, obišli su kamperom cijelu Hrvatsku, ali dolaskom u Mline „nešto“ ih je zarobilo i od tada se vjerno vraćaju.

Danska obitelj KJAER dolazi više od 10 godina, također su kamperom obišli cijelu Hrvatsku, prepričavali putovanja i uvijek im je „nešto“ nedostajalo, ali kad su vidjeli Mline „to je bilo to“.

Obitelj WILLEM i KJAER su se upoznale upravo na tom mjestu gdje su nas i ugostili i od tada zajedno provode odmor „ispod svog stabla“ vjerni mjestu Mlini ali pogotovo svom domaćinu obitelji Tomšić i Kampu Kate.

Vrijeme nam je proletjelo slušajući kako oduševljeno pričaju o svojim zajedničkim iskustvima, boravku i zgodama koje ih vežu za ovaj kraj, morali smo se pozdraviti uz obećanje da će nas posjetiti i iduće godine!

Turističkoj zajednici  je svaki  put  iznova čast  i  zadovoljstvo susresti  i  nagraditi  vjerne goste  koji se neprekidno vraćaju u Župu dubrovačku.", poručuju iz župske Turističke zajednice.

 

žp

Najčitanije (7 dana)

Petar Srijemsi, dobitnik Nagrade Župe dubrovačke zahvalio svima
ZA DAN OPĆINE: Grašo u Kuparima, Stipanićev u Srebrenom...
Ministar Bačić rekao kako je Župa primjer u cijeloj Hrvatskoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja