Subota, 13. srpnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Turistička zajednica nagradila obitelji koje godinama ljetuju u Župi

12.08.2023.


Turistička zajednica općine je dodijelila nagradu za dugogodišnji  dolazak obitelji iz Francuske i Danske. Dvije simpatične obitelji – WILLEM i KJAER su već godinama nerazdvojne jedna od druge ali i od svog domaćina obitelji Tomšić u Kampu Kate u Mlinima.


"Domaćin nas je obavijestio o njihovoj dugogodišnjoj vjernosti, njemu kao domaćinu ali i mjestu Mlini, i naravno da je nama kao Turističkoj zajednici velika čast imati takve goste i odmah smo išli dogovoriti susret. 


Međutim, gosti su bili toliko dirnuti i oduševljeni pažnjom svog domaćina, da su oni pozvali nas da nas ugoste u svom „kutku“ raja u Kampu Kate.
Francuska obitelj WILLEM dolazi već više od 20 godina u Mline, obišli su kamperom cijelu Hrvatsku, ali dolaskom u Mline „nešto“ ih je zarobilo i od tada se vjerno vraćaju.

Danska obitelj KJAER dolazi više od 10 godina, također su kamperom obišli cijelu Hrvatsku, prepričavali putovanja i uvijek im je „nešto“ nedostajalo, ali kad su vidjeli Mline „to je bilo to“.

Obitelj WILLEM i KJAER su se upoznale upravo na tom mjestu gdje su nas i ugostili i od tada zajedno provode odmor „ispod svog stabla“ vjerni mjestu Mlini ali pogotovo svom domaćinu obitelji Tomšić i Kampu Kate.

Vrijeme nam je proletjelo slušajući kako oduševljeno pričaju o svojim zajedničkim iskustvima, boravku i zgodama koje ih vežu za ovaj kraj, morali smo se pozdraviti uz obećanje da će nas posjetiti i iduće godine!

Turističkoj zajednici  je svaki  put  iznova čast  i  zadovoljstvo susresti  i  nagraditi  vjerne goste  koji se neprekidno vraćaju u Župu dubrovačku.", poručuju iz župske Turističke zajednice.

 

žp

Najčitanije (7 dana)

Otvoren teniski turnir Dubrovnik DUB Bowl
Kakvu je hranu najbolje konzumirati ljeti
Izbornik Tucak objavio imena vaterpolista za Olimpijadu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja