Srijeda, 29. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Donosimo popis najboljih djelatnika PU dubrovačko-neretavanske

27.09.2023.


Na prigodnoj svečanosti u Policijskoj upravi povodom Dana policije, načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević zahvalio je brojnim institucijama na dugogodišnjoj suradnji i rekao:

 


„U današnje vrijeme kada svjedočimo sve sofisticiranijim sigurnosnim izazovima i pomanjkanju radne snage u svim profesijama, stojim ovdje ponosan na činjenicu da se policija s tim izazovima ne samo izborila, već je pojam sigurnosti nešto što se po podrazumijeva kod predstavljanja Hrvatske, Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.


To je rezultat nevjerojatne požrtvovnosti koju policijski službenici  svakodnevno pokazuju u svom radu. Po danu, po noći, po kiši, po suncu, po buri, u dane kada su svi sa svojim obiteljima, vi hrabro izlazite na ulice i suočavate se s onim najgorim što društvo iznjedri, nerijetko riskirajući i vlastite živote.
 

Kako to drugačije nazvati nego poziv? Ja vam se svima želim na tome zahvaliti i poručiti vam da je vaš obol zajednici neprocjenjiv jer, unatoč milijunskim posjetiteljima, mi smo i dalje grad u kojem se djeca bezbrižno igraju na ulicama, a građani ni ne pomišljaju da bi im se nešto loše moglo dogoditi“, rekao je načelnik Pavličević.

 

Ovogodišnju zahvalnicu za dugogodišnju suradnju dobili su Osnovna škola Ivana Gundulića na čelu s ravnateljicom te škole Vedranom Elez i Sredna turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik na čelu s ravnateljom te škole Antunom Perušinom. 
 


Javnom pohvalom načelnika Policijske uprave na prijedlog njihovih rukovoditelja ove je godine pohvaljeno 32 policijskih službenika/ca i djelatnika koji su tijekom protekle godine u obavljanju svojih poslova i radnih zadataka posebno istaknuli zalaganjem i motiviranošću te profesionalnim odnosom prema svojim radnim obvezama, kolegama i strankama ili su svojim sportskim uspjesima promovirali Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku.
 

Javno pohvaljeni policijski službenici/ce i djelatnici/ce ove su godine:

Marija Rihter - djelatnica Ureda načelnika Policijske uprave

Anica Batistić - djelatnica Policijske postaje Korčula

Ivana Hiltner – policijska službenica PP Dubrovnik,

Ane Guljelmović – djelatnica Postaje granične policije Gruda

Renata Benić – djelatnica Službe upravnih poslova, državljanstava i stranaca

Domagoj Vizintini – policijski službenik Mobilne jedinice granične policije Jug

Boris Rašica -  policijski službenik Interventne jedinice policije

Jure Žderić – policijski službenik PP Metković

Ivica Suton - policijski službenik PGP Metković

Vedran Crnić - policijski službenik PP Lastovo

Mato Lučić - policijski službenik PP Ston

Marko Pandurić - policijski službenik PGP Gruda
 

 

Zbog svojih sportskih uspjeha pohvaljeni su:
 

Petar Volarević – policijski službenik IJP koji već niz godina osvaja visoka prva mjesta na više zahtjevnih natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu uključujući i ono za najspremnijeg policajca Hrvatske, kojom titulom se okitio i ove godine


Marin Lipovac – policijski službenik IJP koji je na nedavnom državnom natjecanju u kajaku i kanuu odnio čak dvije zlatne i jednu srebrenu medalju
 

Malonogometni tim Policijske uprave dubrovačko-neretvanske (Petar Marević; Boris Pavković; Ivan Marković; Robert Pijević; Dani Dominiković; Marijo Batinović; Tomislav Domić; Mario Marić; Josip Stjepanović; Marin Barišić; Pavo Čančar) na čelu s njihovim voditeljem Juricom Batinovićem koji osim što redovno osvajaju prva mjesta na svim policijskim malonogometnim turnirima, osvajaju i prva mjesta za najboljeg golmana i za fer play igru.
 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska tradicionalno svake godine organizira interna sportska natjecanja čiji su pobjednici:

Za osvojena prva mjesta u natjecanju streljaštva u ukupnom poretku i praktičnom streljaštvu pehar je osvojio Petar Volarević iz IJP.


Pehar za osvojeno prvo mjesto u preciznom streljaštvu osvojio je Leonardo Bulić iz Ureda načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.


Za osvojeno prvo mjesto u natjecanju stolnog tenisa pehar je osvojio Damir Parmać.
 

Za osvojeno prvo mjesto u natjecanju stolnog tenisa u parovima prvo mjesto su osvojili Darko Božić i Dario Marić.
 

A već treću godinu zaredom najbolja malonogometna ekipa na malonogometnom turniru policijskih postaja Policijske uprave je ona Policijske postaje Ston.
 
 

Najčitanije (7 dana)

Petar Srijemsi, dobitnik Nagrade Župe dubrovačke zahvalio svima
ZA DAN OPĆINE: Grašo u Kuparima, Stipanićev u Srebrenom...
Ministar Bačić rekao kako je Župa primjer u cijeloj Hrvatskoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja