Nedjelja, 10. prosinca 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Donosimo popis najboljih djelatnika PU dubrovačko-neretavanske

27.09.2023.


Na prigodnoj svečanosti u Policijskoj upravi povodom Dana policije, načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević zahvalio je brojnim institucijama na dugogodišnjoj suradnji i rekao:

 


„U današnje vrijeme kada svjedočimo sve sofisticiranijim sigurnosnim izazovima i pomanjkanju radne snage u svim profesijama, stojim ovdje ponosan na činjenicu da se policija s tim izazovima ne samo izborila, već je pojam sigurnosti nešto što se po podrazumijeva kod predstavljanja Hrvatske, Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.


To je rezultat nevjerojatne požrtvovnosti koju policijski službenici  svakodnevno pokazuju u svom radu. Po danu, po noći, po kiši, po suncu, po buri, u dane kada su svi sa svojim obiteljima, vi hrabro izlazite na ulice i suočavate se s onim najgorim što društvo iznjedri, nerijetko riskirajući i vlastite živote.
 

Kako to drugačije nazvati nego poziv? Ja vam se svima želim na tome zahvaliti i poručiti vam da je vaš obol zajednici neprocjenjiv jer, unatoč milijunskim posjetiteljima, mi smo i dalje grad u kojem se djeca bezbrižno igraju na ulicama, a građani ni ne pomišljaju da bi im se nešto loše moglo dogoditi“, rekao je načelnik Pavličević.

 

Ovogodišnju zahvalnicu za dugogodišnju suradnju dobili su Osnovna škola Ivana Gundulića na čelu s ravnateljicom te škole Vedranom Elez i Sredna turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik na čelu s ravnateljom te škole Antunom Perušinom. 
 


Javnom pohvalom načelnika Policijske uprave na prijedlog njihovih rukovoditelja ove je godine pohvaljeno 32 policijskih službenika/ca i djelatnika koji su tijekom protekle godine u obavljanju svojih poslova i radnih zadataka posebno istaknuli zalaganjem i motiviranošću te profesionalnim odnosom prema svojim radnim obvezama, kolegama i strankama ili su svojim sportskim uspjesima promovirali Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku.
 

Javno pohvaljeni policijski službenici/ce i djelatnici/ce ove su godine:

Marija Rihter - djelatnica Ureda načelnika Policijske uprave

Anica Batistić - djelatnica Policijske postaje Korčula

Ivana Hiltner – policijska službenica PP Dubrovnik,

Ane Guljelmović – djelatnica Postaje granične policije Gruda

Renata Benić – djelatnica Službe upravnih poslova, državljanstava i stranaca

Domagoj Vizintini – policijski službenik Mobilne jedinice granične policije Jug

Boris Rašica -  policijski službenik Interventne jedinice policije

Jure Žderić – policijski službenik PP Metković

Ivica Suton - policijski službenik PGP Metković

Vedran Crnić - policijski službenik PP Lastovo

Mato Lučić - policijski službenik PP Ston

Marko Pandurić - policijski službenik PGP Gruda
 

 

Zbog svojih sportskih uspjeha pohvaljeni su:
 

Petar Volarević – policijski službenik IJP koji već niz godina osvaja visoka prva mjesta na više zahtjevnih natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu uključujući i ono za najspremnijeg policajca Hrvatske, kojom titulom se okitio i ove godine


Marin Lipovac – policijski službenik IJP koji je na nedavnom državnom natjecanju u kajaku i kanuu odnio čak dvije zlatne i jednu srebrenu medalju
 

Malonogometni tim Policijske uprave dubrovačko-neretvanske (Petar Marević; Boris Pavković; Ivan Marković; Robert Pijević; Dani Dominiković; Marijo Batinović; Tomislav Domić; Mario Marić; Josip Stjepanović; Marin Barišić; Pavo Čančar) na čelu s njihovim voditeljem Juricom Batinovićem koji osim što redovno osvajaju prva mjesta na svim policijskim malonogometnim turnirima, osvajaju i prva mjesta za najboljeg golmana i za fer play igru.
 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska tradicionalno svake godine organizira interna sportska natjecanja čiji su pobjednici:

Za osvojena prva mjesta u natjecanju streljaštva u ukupnom poretku i praktičnom streljaštvu pehar je osvojio Petar Volarević iz IJP.


Pehar za osvojeno prvo mjesto u preciznom streljaštvu osvojio je Leonardo Bulić iz Ureda načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.


Za osvojeno prvo mjesto u natjecanju stolnog tenisa pehar je osvojio Damir Parmać.
 

Za osvojeno prvo mjesto u natjecanju stolnog tenisa u parovima prvo mjesto su osvojili Darko Božić i Dario Marić.
 

A već treću godinu zaredom najbolja malonogometna ekipa na malonogometnom turniru policijskih postaja Policijske uprave je ona Policijske postaje Ston.
 
 

Najčitanije (7 dana)

KUPARI: Telefonska pala popriječila ulicu, nitko je ne mrda
Promocija filma „Na pragu Grada – Župa dubrovačka u Domovinskom ratu“
Novo igralište kraj škole na Mljekari


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja