Subota, 13. srpnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Franković: Imali smo najveći doček na otvorenom u Hrvatskoj, 25000 ljudi

01.01.2024.


Ako je suditi po izjavi gradonačelnika Mata Frankovića, dubrovački doček na Stadunu sa Zdravkom Čolićem bio je najveći dočet 2024. godine na otvorenom u Hrvatskoj. Službena statistika kaže 25.000 ljudi, od čega 19.099 u povijesnoj jezgri

 

"Na najljepši mogući način ispratili smo 2023. godinu i dočekali 2024. Opravdali smo u potpunosti titulu Šampiona hrvatskog turizma. Dubrovački doček od svjetskih medija proglašen je jedanaestim najboljim u Europi. Sve ovo ne bi bilo moguće bez sjajnog tima ljudi. Ponosan sam što u našem Gradu imamo ljude, koji su spremni svaki pa i najteži izazov ne samo riješiti, nego osigurati da se svi osjećaju ugodno, da se zabavljaju i druže. Hvala svim medijskim djelatnicima na uputama koje su danima prije prenosili kako bi svi gosti našeg Grada imali sve potrebne informacije za ugodan boravak. Hvala i svim turističkim djelatnicima koji su pokazali kako se ponašaju pravi domaćini. Hvala Libertasu i taksistima koji su osigurali da svatko onaj tko je to želio, a bilo ih je 25 tisuća, može doći i sigurno se vratiti iz Grada. Hvala redom svim žurnim službama. Iako je trebao manji broj intervencija (zdravstvenih), uz dobru prethodnu organizaciju osigurano je kako svi mogu uživati bez opterećenja i zabrinutosti jer samo tako može i zna Šampion hrvatskog turizma.

Za sve koji “možda” nisu primijetili, naša turistička sezona ne samo da nije završila u studenom nego se nastavlja i dalje.

Hvala svim djelatnicima Grada Dubrovnika, čiji rad i predanost poslu u ni jednom trenutku ne prestaje, a svaki novi izazov prihvaćaju uz čast služenja svome Gradu.

Pred nama je sada novi izazov; otvaranje prvog najvećeg loptačkog natjecanja u našem Gradu - Europskog prvenstva u vaterpolu za koji smo imali samo mjesec dana priprema ali...odradit ćemo mi i to.

I na kraju, već sutra započinjemo pripreme za doček Nove 2025. godine i vjerujte, bit će spektakularan kao i ovaj.

A da nije našeg Parca svetog Vlaha i njegove zaštite ništa ne bi bilo moguće i zato

ŽIVIO SVETI VLAHO!", poručio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković. 

Najčitanije (7 dana)

Otvoren teniski turnir Dubrovnik DUB Bowl
Kakvu je hranu najbolje konzumirati ljeti
Izbornik Tucak objavio imena vaterpolista za Olimpijadu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja