Četvrtak, 22. veljače 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Franković: Imali smo najveći doček na otvorenom u Hrvatskoj, 25000 ljudi

01.01.2024.


Ako je suditi po izjavi gradonačelnika Mata Frankovića, dubrovački doček na Stadunu sa Zdravkom Čolićem bio je najveći dočet 2024. godine na otvorenom u Hrvatskoj. Službena statistika kaže 25.000 ljudi, od čega 19.099 u povijesnoj jezgri

 

"Na najljepši mogući način ispratili smo 2023. godinu i dočekali 2024. Opravdali smo u potpunosti titulu Šampiona hrvatskog turizma. Dubrovački doček od svjetskih medija proglašen je jedanaestim najboljim u Europi. Sve ovo ne bi bilo moguće bez sjajnog tima ljudi. Ponosan sam što u našem Gradu imamo ljude, koji su spremni svaki pa i najteži izazov ne samo riješiti, nego osigurati da se svi osjećaju ugodno, da se zabavljaju i druže. Hvala svim medijskim djelatnicima na uputama koje su danima prije prenosili kako bi svi gosti našeg Grada imali sve potrebne informacije za ugodan boravak. Hvala i svim turističkim djelatnicima koji su pokazali kako se ponašaju pravi domaćini. Hvala Libertasu i taksistima koji su osigurali da svatko onaj tko je to želio, a bilo ih je 25 tisuća, može doći i sigurno se vratiti iz Grada. Hvala redom svim žurnim službama. Iako je trebao manji broj intervencija (zdravstvenih), uz dobru prethodnu organizaciju osigurano je kako svi mogu uživati bez opterećenja i zabrinutosti jer samo tako može i zna Šampion hrvatskog turizma.

Za sve koji “možda” nisu primijetili, naša turistička sezona ne samo da nije završila u studenom nego se nastavlja i dalje.

Hvala svim djelatnicima Grada Dubrovnika, čiji rad i predanost poslu u ni jednom trenutku ne prestaje, a svaki novi izazov prihvaćaju uz čast služenja svome Gradu.

Pred nama je sada novi izazov; otvaranje prvog najvećeg loptačkog natjecanja u našem Gradu - Europskog prvenstva u vaterpolu za koji smo imali samo mjesec dana priprema ali...odradit ćemo mi i to.

I na kraju, već sutra započinjemo pripreme za doček Nove 2025. godine i vjerujte, bit će spektakularan kao i ovaj.

A da nije našeg Parca svetog Vlaha i njegove zaštite ništa ne bi bilo moguće i zato

ŽIVIO SVETI VLAHO!", poručio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković. 

Najčitanije (7 dana)

Teška prometna na Mišićima
Policija utvrdila uzrok požara u Mlinima
ELEKTROJUG: Gdje u Župi u četvrtak nema struje


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja