Četvrtak, 22. veljače 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Što policija kaže o dočeku na jugu Hrvatske

01.01.2024.


Novogodišnja noć, kao i proteklo vrijeme adventa i blagdana, na području Dubrovačko-neretvanske županije je, u sigurnosnom smislu, proteklo u izuzetno sigurnom ozračju.  

 

Na dočeku Nove godine u zoni i oko stare gradske jezgre u Dubrovniku, koji je ujedno bio i najbrojniji organizirani doček na otvorenom na području naše Županije, ali i šire, prema procjeni policije i organizatora bilo je oko 25.000 ljudi.U suradnji s organizatorima dočeka, odnosno Gradom Dubrovnikom, poduzimale su se brojne mjere osiguranja u čiju provedbu je bio uključen izuzetno veliki broj policijskih službenika svih rodova policije, ali i zaštitara angažiranih od strane organizatora dočeka, a koje mjere su imale za cilj osigurati siguran doček Nove godine.

 

Osim njih, sigurnosti novogodišnje noći pridonijeli su i brojni djelatnici interventnih i žurnih službi, odnosno djelatnici hitnih službi, vatrogasci i komunalni djelatnici.

 

Sa zadovoljstvom možemo reći kako u novogodišnjoj noći nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira, niti događaji koji bi u većoj mjeri uznemirili naše sugrađane i goste. Također nisu zabilježena teža kaznena djela, niti stradavanja u prometu.

 

Upotrebe pirotehničkih sredstava je bilo, ali prema našim saznanjima, njihovom uporabom nitko nije ozlijeđen.

 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svima koji su pridonijeli da novogodišnja noć protekne u sigurnom ozračju, a svim sugrađanima i turistima koji borave na našem području želimo sretnu, sigurnu i uspješnu 2024. godinu!

 

Zahvaljujemo se građanima i brojnim gostima koji su prihvatili sigurnosne savjete policije i svojim odgovornim ponašanjem pridonijeli veseloj, ali dostojanstvenoj proslavi novogodišnje noći 

 

PU dubrovačko-neretvanska

Najčitanije (7 dana)

Teška prometna na Mišićima
ELEKTROJUG: Gdje u Župi u četvrtak nema struje
Policija utvrdila uzrok požara u Mlinima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja