Nedjelja, 14. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Potpisan ugovor za izradu kompletne projektne za novi Dječji vrtić u Kuparima

09.01.2024.


U Općini Župa dubrovačka danas je potpisan ugovor za izradu kompletne projektne dokumentacije za izgradnju i opremanje novog Dječjeg vrtića u Kuparima. Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave usluga velike vrijednosti kao najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke Studio 3LHD d.o.o. u vrijednosti od 294.250  eura. .

 

 

Ugovorom je definirana izrada idejnog rješenja uz 3D vizualizaciju, te idejnog projekta, zatim glavnog projekta za ishođenje građevinske dozvole, izvedbenog projekta, kao i projekta  opremanja, te  cjelovite Natječajne dokumentacije za provedbu postupka javne nabave za radove na izgradnji i opremanju dječjeg vrtića

 

 

Ugovor su potpisali općinski načelnik  Silvio Nardelli, u ime Općine Župa dubrovačka te Marko Dabrović u ime tvrtke Studio 3LHD d.o.o., a sredstva za realizaciju ovog ugovora kao i dijela izgradnje osigurana su putem Ministarstva znanosti i obrazovanja koje Općini Župa dubrovačka odobrilo 17.280.000  milijuna kuna, odnosno 2,3 milijuna eura za izgradnja i opremanje novog dječjeg vrtića u Kuparima.

 

 

Radi se o bespovratnim sredstvima za koja se Općina Župa dubrovačka prijavila, a u okviru poziva na dostavu bespovratnih sredstava za ''Izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju i opremanje predškolskih ustanova'', kojeg je Vlada RH objavila u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

 

Paralelno s izradom projektne dokumentacije u tijeku je i postupak izrade i donošenja Urbanističkog plana uređenja Blato koji se u prvom redu odnosi na ucrtavanje konačne varijante proširenja i rekonstrukcije bujičnog toka Tarante (uključujući postojeće pritoke te kompletnu mrežu odvodnje koja gravitira bujičnom toku Tarante) potvrđenu od Hrvatskih voda, a što je jedan od preduvjeta za realizaciju projekta izgradnje novog dječjeg vrtića.

 

žp

 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja