Subota, 13. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Zupskiportal.hr regalava karte za koncertni spektakl klape Intrade u Revelinu

01.02.2014.

U ponedjeljak 3. veljače od 22 sata Culture Club Revelin povodom Feste sv.Vlaha pripremio je za prekrasan koncertni spektakl. Dubrovačka publika imat će priliku uživati u prekrasnim dalmatinskim melodijama  klape Intrade, koja je u zadnjih nekoliko godina  zasigurno naša najpopularnija klapa i radi jedinstvene  koncertne spektakle po sportskim dvoranama, te kontinuirano nastupa  u Europi i svijetu.

 

Zupskiportal.hr regalava dvoje svojih čitatelja sa po dvije karte za taj koncert. Stoga pošaljite e-mail na info@zupskiportal.hr i prvo dvoje čitatelja dobija po dvije karte.

 

Klapa Intrade je svoju  dominaciju i magnetnu moć prema publici, dokazala već na Poljudu 2006. god. na klapskom spektaklu „Ne damo te pismo naša“ kada su oduševili su prepun stadion i zakoračili na najvišu stepenicu blistave karijere.

 

Potom su u  Areni Zagreb“ 2011. god na rasprodanom koncertu digli  koncertne standarde i  objavili  sjajan  CD/DVD  „Arena Zagreb“ koji je prodan u zlatnoj nakladi.

 

Krajem prošle godine klapa Intrade je ponovila svoj uspjeh u zagrebačkom Domu sportova, gdje je pred rasprodanom dvoranom zajedno sa svojom vjernom publikom ponovno zapjevala i time dokazala, da ljepota dalmatinske pjesme i dalje drži sam vrh glazbene  ljestvice u Hrvatskoj.

 

Proslavljena klapa  uspješno je gostovala i u drugim zemljama:  Americi, Australiji,  Kanadi, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Belgiji, Švicarskoj, Češkoj,  BiH te više puta u Italiji.

 

 

Tomislav Bralić i klapa Intarde sjetit će vas na mladost, ljubav i najljepše note iz prebogate dalmatinske glazbene baštine, pismama, Zora bila, Zašto uvik pivam, pjesmu koja je postala oda našem moru, Samo more nosin ja u duši, Croatio iz duše te ljubim, Karta ljubavi, Ne damo te pismo naša, Neka ti bude postelja meka, Nisan te sriće, Škrinja jubavi, Stina pradidova i još puno drugih.

 

Važno je napomenuti da se  klub se otvara u 21h a koncert počinje u 22h!

 

Ulaznice u pretprodaji  50 kn, a na ulazu 80 kn.
VIP ulaznice 120 kn.

Paket karata 2+1 gratis = 100kn 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Policija objavila detalje prometne, poginuli brat i sestra


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja