Nedjelja, 26. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FANOVA SRCA: Cubismo rasplesao Mline

03.08.2014.


 

U organizaciji udruge Vaterpolo amatera FUN H2O u subotu je na plivalištu VK Gusar održana četvrta Memorijalna humanitarna sportsko zabavna priredba “Funova srca” u spomen na tragično preminule dugogodišnje članove FUN-a Bernarda Vukasovića i Ivicu Đanija Butricu.

 

 

U okviru priredbe održana je i glavni turnir ovogodišnje Divlje lige, a vrhunac je bio župski derbi između FUN H2O Mlini i Striježica koji je završio rezultatom 11:5.  Rezultat po četvrtinama je bio 3:0, 3:3, 2:2, 3:0.
 

Za FUN H2O su igrali Belmondo Gagro, Amer Čamo, Drago Bego, Robert Palunčić (2), Nikola Crnčević (3), Ivan Buić, Žarko Matičević, Maro Dabelić (2), Tomo Bulum (1), Maro Kuzman (3), Lino Glavočić, Nikola Matičević, Jakov Blašković, Vedran Kuzman.
 

 

 

Za Striježice su igrali Blaženko Radić, Ivan Srijemsi (3), Antonio Šakić (1), Marko Jovanović, Marko Miloslavić, Boško Srijemsi, Nikola Miloslavić, Stijepo Majkovica, Jure Grbić, Davor Ankon, Nikola Grkeš (1), Ivica Kisić, Petar Klaić.
 

 

 

 

Također su održane i ostale utakmice prvog kola Divlje lige skupine ‘A’, pa je tako Kamen mali je pobijedio Elafite 19:6, a Turčin Danče – Vilu Šeherezadu sa 7:3. U skupini ‘B’, u kojoj su bili i Župljani, Palace je dobio Lozicu sa 16:4.

 

 

U zabavnom dijelu večeri na plivalištu je nastupio popularni sastav Cubismo, koji je okupljene zabavio svojim plesnim ritmovima.

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja