Petak, 26. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Cijene ljetovanja u popularnim svjetskim destinacijama, Hrvatska među skupljima

21.07.2019.


Kako navodi Distinct Today, Sunny Beach u Bugarskoj i dalje je najjeftinija lokacija za obiteljski odmor, dok je Algarve u Portugalu imenovan kao lokacija koja nudi najveću ukupnu uštedu ove godine.

 

 

Kada se pogledaju brojke, tjedni odmor za četveročlanu obitelj na obali Crnog mora iznosit će 21.368 kuna, dok će za isti užitak samci morati izdvojiti 5.342 kune, što je za 17 posto manje nego prošle godine.

 

 

M&S Bank analizirala je troškove odmora za četveročlanu obitelj u rasponu od tjedan dana. U izračunu je uključeno sedam noćenja, putovanje, večera, dnevna potrošnja i jedna aktivnost. Rezervacije su napravljene u periodu od subote 27. srpnja do subote 3. kolovoza, te su cijene uspoređene s onima iz istog perioda prošle godine.

 

 

Na listi najpoželjnijih destinacija našla se i jedna naša turistička perjanica, Pula. Prema novoj analizi za tjedan dana odmora u ovoj istarskoj destinaciji samac će morati izdvojiti 6.939 kuna, dok će četveročlanu obitelj taj užitak koštati 27.756 kuna.

 

 

U usporedbi s ostalim destinacijama, Hrvatska se uvrstila u kategoriju najskupljih. Tako su od nas jedino skuplji SAD i Kanada, te poznati Dubai, prenosi Novac.hr.

Najčitanije (7 dana)

Panika u SUB-u, kupci zamoljeni da izađu
Što arheolog Perkić kaže o vrijednim pelješkim nalazima
FOTOGALERIJA: Oldtimer Rally po Pelješcu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja