Utorak, 21. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   info    |   đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / info /    Sve vijesti iz rubrike info

ŽUPA: Pomoć za Petrinju i Sisak se skuplja u Staroj školi, na Brgatu, te nogometnom igralištu

29.12.2020.


U staroj zgradi Osnovne škole Župa dubrovačka u organizira se dvodnevno prikupljanje pomoći stradalima u današnjem razornom potresu koji je pogodio Petrinju i Sisak.

 

- Ono što mislimo da je u ovom trenutku najpotrebnije su: deke, topla garderobe, topla obuća, dječja garderobe, dječja hrana, pelene, higijenske potrepštine, hrana koja je hermetički zatvorena i nekvarljiva, poručuju organizatori, te ističu kako je potrebna i voda, prijenosni punjači, baterije prijenosne, svijeće, baterije, lampe, deke, najlon, pelene...- Dragi žitelji Župe dubrovačke! Pozivamo Vas da u ovim teškim trenutcima pokažete svoju solidarnost i uključite se u akciju prikupljanja pomoći ljudima pogođenim današnjim potresom. Potrepštine možete donijeti u dvoranu stare škole na Kantulama tijekom sljedeća dva dana, 30. i 31. prosinca u vremenu od 9 do 19 sati – poručuju organizatori ove akcije koji će prikupljenu pomoć u suradnji s Caritasom i Crvenim križem Dubrovnik dostaviti stradalnicima.

 


U srijedu od 8 sati do 18 sati pomoć će se prikupljati u Domu na Donjem Brgatu, odakle će biti prebačena u staru dvoranu OŠ Župa dubrovačka.

 

Zahvaljujemo se i mještanima koji su ponudili svoje kuće i apartmane za prijem stanovnika koji su ostali bez krova nad glavom. Naše misli i molitve su sada uz Petrinju! Držite se!, poručuju iz Mjesnog odbora Donji Brgat.

 

I Nogometni klub Župa dubrovačka je krenula u akciju prikupljanja pomoći stradalim građanima Petrinje.

- Molimo Vas u skladu s Vašim mogućnostima u srijedu u razdoblju od 08.00 do 13.00 sati na igralištu NK Župa dubrovačka svi zajedno pokažemo da smo veliki - navodi se u pozivu upućenom roditeljima djece mlađih kategorija kluba u kojem se preporučuje prikupljanje pomoći prema listi Hrvatskog Crvenog križa.

 

- Dogovoreno je da pomažemo članove NK Mladost Petrinja. Moramo brzo djelovati jer sutra kombi u 13:00 kreće za Petrinju. Molimo sve Veterane tko je u mogućnosti u jutro da donese pakete pomoći (higijenske ili prehrambene) u prostorije NK Župe do 13 sati. Kratak je rok ali možemo mi to. Probajmo paketirat robu radi lakšeg transporta - poručuju veterani Župe.

Najčitanije (7 dana)

Policija upozorava: Četvero teško ozlijeđenih u jučerašnjim prometnim nesrećama
Knežević ulazi u Sabor i pojašnja za što će se zalagati


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja