Četvrtak, 22. veljače 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Pomlađeni Jug „potopio“ Šibenik 18:4

18.01.2014.


U utakmici 12. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige Jug Croatia osiguranje pobijedio momčad Šibenika u gostima 18:4. Unatoč izostanku većeg broja stožernih igrala (Dobud, Bušlje, Bošković, Janović i Vranješ) Jugova mladost predvođena ovoga puta kapetanom Pavom Markovićem zabilježila je još jednu pobjedu.

 

- Dobro smo otvorili utakmicu i do kraja zadržali koncentraciju. U bazen smo uskočili gotovo iz autobusa, to nas nije omelo da odigramo vrlo dobro. Posebno sam zadovoljan igrom mlađe garde, koji su u potpunosti opravdali povjerenje trenera. Kapetan? A prvi puta da je jedan Mljećanin kapetan Juga i naravno da mi je čast i da sam jako ponosan. Sad ćemo se malo odmorit i odmah krenuti u pripreme za Budvu i PRO Recca – kazao nam je odmah po završetku utakmice Pavo Marković.

 

Igrači Juga su za vrijeme utakmice ćuli vijest o smjeni trenera PRO Recca. Tempestinija je zamijenio Pino Porzio, koji se uoči gostovanja u Dubrovniku vraća na klupu talijanskog prvaka.

 

- Bijač mi je rekao na klupi. Mi ćemo na svaki njihov potez odgovorit u bazenu, a naša publika će prepoznati Jugaški pristup na svakom koraku. Prvo ih pozivamo na koncert SILENTE-a i utakmicu s Budvom u subotu, a onda ćemo zajedničkim snagama tražiti pobjedu protiv PRO Recca – riječi su kapetana Markovića.

 

U utakmici sa Šibenikom strijelci su bili: Benić, Marković, Macan i Visković po 3 gola, Šutalo i Fatović po dva te Bautović i Ivanković po jedan.

 

Rikard Kužnin

Najčitanije (7 dana)

Teška prometna na Mišićima
ELEKTROJUG: Gdje u Župi u četvrtak nema struje
Policija utvrdila uzrok požara u Mlinima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja